Werkwijze

IB-Inside interior concepts & design

Welkom

Every great design, begins with an even better story!

> Lorinda Mamo <

Interieur ontwerp

Verbouwen of nieuwbouw? IB-InSide heeft projecten van elke omvang gerealiseerd en is graag betrokken bij het begeleidingsproces en de vertaling van wens naar concreet plan.

MEER INFORMATIE

Turn key oplossingen

IB-INSIDE realiseert, coacht en managet complete interieurconcepten op nationale & internationale locaties. Door een samenwerking met een team van professionals hebben wij de kennis, precisie & mogelijkheden om onze klanten volledig te ontzorgen en een service te bieden die voldoet aan de hoogste kwaliteit.

MEER INFORMATIE

Interieur styling

De vloeren zijn gelegd, de wanden zijn gereed, alleen de juiste aanschaffen moeten nog plaatsvinden. IB-InSide houdt rekening met bestaande aanwezige elementen, wensen en voorkeuren en creëert met een kleine twist binnen een handomdraai een andere stijl of sfeer in uw interieur.

MEER INFORMATIE

Kleuradvies

Om te komen tot een juiste kleurkeuze is het van belang te bepalen wat het doel is en te kijken naar het effect van omgevings- factoren. IB-INSIDE is als deelnemer van het prof-kleurconsulentteam van Akzo Nobel Nederland ervaren in het combineren van kleuren en het creëren van verrassende effecten.

 

MEER INFORMATIE

Snel advies

Altijd al eens met een professional willen brainstormen over uw interieur? Middels een snel advies bespreken we de mogelijkheden en bekijken we wat de ruimte of ruimtes nodig hebben.

MEER INFORMATIE

Interieur metamorfose in 1 dag

Het creëren van een sfeer of beleving valt of staat met ieder detail. IB-INSIDE ziet in 1 oogopslag wat er ontbreekt of nodig is om een ruimte een finishing touch te bezorgen.

MEER INFORMATIE