Archiven

Smolders Makelaars, Terneuzen

oktober 2, 2019 12:29 pm Gepubliceerd door

Voor een gerenommeerde makelaar in Terneuzen heeft IB-INSIDE een kantoorruimte ontworpen. Het kantoor is een vrij kleine ruimte waar veel gebeurt. Er is daarom gekozen voor een lichte Lees verder..

Kantoorruimte, Rilland

oktober 2, 2019 12:22 pm Gepubliceerd door

Voor een bedrijf gespecialiseerd in projectdecoratie, heeft IB-INSIDE een stoer en frivool interieur neergezet. De basis is rustig en industrieel waaraan kleurrijke items zijn toegevoegd. Deze mix zorgt Lees verder..

VIP Lounge, Letsgo Festival, Terneuzen

oktober 2, 2019 12:23 pm Gepubliceerd door

In samenwerking met Stichting Jazz-a-Delic heeft IB-INSIDE een prachtig dance event genaamd Letsgo Outdoor voor plusminus 2.300 bezoekers mogen neerzetten op het Stadhuisplein in Terneuzen. Voor de gelegenheid Lees verder..

Hoofdkantoor Dow Benelux, Hoek

oktober 2, 2019 12:17 pm Gepubliceerd door

Voor het hoofdkantoor van een groot industrieel bedrijf heeft IB-INSIDE de opdracht gekregen om een drietal Executive Offices en een Office Professional in te richten. Ieder kantoor heeft Lees verder..

Woonhuis, Lamswaarde

januari 2, 2019 12:35 pm Gepubliceerd door

IB-INSIDE kreeg van de klant de opdracht: “doe maar anders en een beetje maf”. Het geheel hebben we daarom met een vleugje design, kleur en excentriciteit gerestyled. Het Lees verder..

Duinhof, Cadzand

oktober 2, 2019 12:19 pm Gepubliceerd door

Aan de voet van de duinen in één van Nederlands snelst groeiende badplaatsen Cadzand, ligt het fantastische appartementencomplex Duinhof. IB-INSIDE heeft een custom-made turn-key pakket samengesteld en opgeleverd. Lees verder..

Hoofdkantoor Dow Benelux, Hoek

oktober 2, 2019 12:16 pm Gepubliceerd door

Voor het hoofdkantoor van een groot industrieel bedrijf heeft IB-INSIDE met kleur, materiaal en stoffering een nieuwe sfeer gecreëerd in een Management Conferenceroom. De stijl sluit aan bij Lees verder..

Beursstand Contacta, Goes

januari 2, 2019 12:36 pm Gepubliceerd door

Voor het gerenommeerd schilders en vastgoed-onderhoudsbedrijf Wilhelm uit Zaamslag heeft IB-INSIDE een passende look & feel gecreëerd voor een beursstand. De vorm van de stand opgebouwd uit trussen Lees verder..

Bistro, Zaamslag

oktober 2, 2019 12:08 pm Gepubliceerd door

Voor een bistro in Zaamslag heeft IB-INSIDE in samenwerking met Meuviro Interieurbouw het ontwerp inclusief de styling gerealiseerd. Het geheel heeft een warme, stijlvolle, trendy en toegankelijke uitstraling. Lees verder..

Woonhuis, Zaamslag

oktober 2, 2019 12:27 pm Gepubliceerd door

Voor deze opdracht is IB-INSIDE op aanvraag van de klant buiten haar geëigende paden getreden om een “More Than Classic” Interieur te creëren. Enkele meubels en items werden Lees verder..

Showroom Hydrozorg, Breda

juli 17, 2019 9:49 am Gepubliceerd door

Voor Hydrozorg Interieurbeplanting heeft IB-INSIDE een ontwerp gemaakt voor een nieuwe showroom in de hospitality mall, Inspirium in Breda. Naast het ontwerp heeft IB-INSIDE ook een adviserende rol Lees verder..

De Brouwerij, Hulst

juli 17, 2019 9:49 am Gepubliceerd door

Voor 1 van de penthouses van het nieuwe appartementencomplex “De Brouwerij” in Hulst, verzorgt IB-INSIDE het ontwerp, de styling, het projectmanagement & de turn-key oplevering. Momenteel is deze Lees verder..

Brasserie, Zaamslag

oktober 2, 2019 12:29 pm Gepubliceerd door

Voor een restaurant in de omgeving van Terneuzen heeft IB-INSIDE een warm, uitnodigend en toegankelijk interieur neergezet. Door de toepassing van een contrastrijke kleur ontstaat er een net Lees verder..

Hoofdkantoor De Hoop, Terneuzen

februari 26, 2019 10:50 am Gepubliceerd door

Voor een leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw, heeft IB-INSIDE in samenwerking met Paras Concepts een interieurontwerp gemaakt voor het entreegebied Lees verder..

Port Scaldis, Breskens

februari 26, 2019 10:50 am Gepubliceerd door

Met hetgeen er was, een wijziging in kleurgebruik en met de toevoeging van een klein meubel, wat verlichting en accessoires heeft IB-INSIDE een compleet nieuwe beleving gecreëerd. Er Lees verder..

Hoofdkantoor Hydrauvision, Schoondijke

februari 26, 2019 10:49 am Gepubliceerd door

Voor een groot internationaal bedrijf o.a. gespecialiseerd in hydraulische aandrijvingen gevestigd in West Zeeuws-Vlaanderen, heeft IB-INSIDE in samenwerking met Even Kijken Project het interieurontwerp en de inrichting gerealiseerd. Lees verder..